Faciliteiten en mogelijkheden

Groepsaccommodatie Zuid-Limburg Vakantiehuisje 1 en 2

We hebben een prachtige ruimte gemaakt boven vakantiewoningen 1 en 2, waar je gezellig kunt zitten, eten, drinken en spelletjes doen met 12 tot 15 personen (Wij hebben ook spelletjes en speelgoed voor klein en groot). Alles is er aanwezig: een grote eettafel, een leuke zithoek bij de televisie en een goed ingerichte keuken met 4-pits kooktoestel, combi-magnetron, koelkast, afwasmachine en servies voor 18 personen. Er is ook een toilet boven. En natuurlijk gratis Wifi. Bent u met vrienden en familie en wilt u een gezellig weekendje weg? Toch ieder gezin zijn eigen privacy, maar wel gezamenlijk leuke dingen doen? Huur dan samen vakantiewoning 1, 2 en/of een andere woning.

Boek wel op tijd, want de ruimte is alleen mogelijk in combinatie met de verhuur van vakantiewoning 1 en 2. Als u bijvoorbeeld alleen woning 2 heeft gehuurd, wordt de zolder niet gebruikt. Hierdoor blijft de rust gegarandeerd.

Buitenkeuken

In de tuin vindt u een buitenkeuken met picknick plaats en speeltoestellen voor de kinderen.

Fietsoplaadpunt met picknick plek

Hoeve de Witte Olifant beschikt over een fietsoplaadpunt. Terwijl u de accu oplaadt, geniet u van uw eigen lunch op de gratis picknickplek. Vanuit de lommerrijke tuin heeft u een prachtig uitzicht op de Zuid-Limburgse en Belgische heuvels waar je heerlijke lange dagen kunt wandelen en fietsen.